Telakka

Telakka

 

 

Mekaniska Marin sijaitsee Inkoossa osoitteessa Ulappatie 6. Omistautuneen ja pätevän henkilökunnan ja yhteistyökumppaneiden avulla nostamme, huollamme ja säilytämme veneet kunnes jäät taas keväällä irtoa ja on aika nauttia veneilystä. Vuodesta 1946 olemme huolehtineet tärkeimmistä asikkaistamme, veneistä. Tänä päivänä huolehdimme veneistä yli 5.000m2 lämpimässä tilassa ja vastaavan kokoisesta säilytyksestä ulkona.

Meidän visiomme on olla Länsi-Uudenmaan ensisijainen telakka – laajennumme jatkuvasti ja haluamme näin ollen olla elävä telakka.

Lämpimästi tervetuloa!


Telakan historia

Mekaniska Marin aloitti toimintansa 1946 niemllä Ingå Mekaniska Verkstad. Siihen aikaan huviveneet teki tuloaan ja muun tyyppiset koneet sekä ammattikalastajat oli vielä isoin ja tärkein asiakaskunta. Tänäpäivänä suurin osa toiminnasta liittyy huviveneiden huoltoon, korjaukseen ja talvisäilytykseen, unohtamatta tärkeää ammattiliikenettä joka vielä elävöittää saaristoamme.


Henkilökunta – meidän miehistö

PATRIK STRÖMSHOLM
TJ
050-3396151
patrik@mekaniska.fi

HENRIK STENMAN
Huoltopäällikkö
Sisäperämoottorit, huolto
0400-473395
henrik@mekaniska.fi

TERO HALVE
Perämoottorit, huolto
044-9771854

REBECCA RÅBERG
Perämoottorit, huolto
044-4918535

ERIK ”IIKI” HILDÉEN

HARRI AALTO

ARI PULKKINEN

NICLAS KAUPPALA


Ympäristö

Ympäristöstä huolehtiminen

Ympäristö on meille tärkeä, ilman tervettä merta meiltä puuttuu edellytykset meriliikenteen terveestä kehityksestä niin vapaajan- kuin ammattiliikenteen osalta. Tämän johdosta Mekaniska Marin pyrkii vähentämään ympäristön kuormitusta siinä missä se on teknisesti mahdollista ja taloudellisesti kohtuullista. Keskitymme siihen missä meidän toimintamme kuormittaa ympäristöä eniten, veneiden käsittelyssä, korjauksissa, pesuissa ja huolloissa. Muun toiminnan osalta pyrimme valitsemaan ymäristöystävlliset vaihtoehdot, niin että saamme myös jatkossa nauttia meidän rikkaasta luonnosta saaristossa.